Bosajter

Sveriges i särklass största Bosajt och annonsplats för bostäder är Hemnet. Mer än hälften av all trafik till er annons kommer därifrån. Jag har Hemnet Business och kan erbjuda både fast och rörlig bild i annonsen. Desto tuffare marknad, desto större mervärde skapar Hemnets tilläggstjänster såsom Raketen eller Hemnet Plus, något jag rekommenderar alla kunder att teckna. Utöver Hemnet annonserar jag även på Booli.se, Hittahem och Blocket Bostad.

Sociala medier

Jag marknadsför alla mina annonser via Facebook & Instagram. Något som i princip hela branschen också gör idag. Skillnaden är att jag jobbar med riktad marknadsföring och gör en manuell targeting, dvs istället för att skjuta brett så gör jag en analys på varje objekt och riktar annonsen till vad jag tror mig veta är en relevant kundgrupp. Detta ökar träffsäkerheten markant. Utöver den boostade och köpta räckvidden (som ingår i arvodet) så har jag närmare 3000 följare i mina olika kanaler som ger annonsen en extra fin organisk spridning. Ca 25% av all trafik till själva bostadsannonsen kommer via sociala medier.

Stort nätverk

Jag lever ett aktivt och socialt liv vilket gör att jag kommer i kontakt med potentiella köpare dagligen. Jag får väldigt ofta förfrågningar av kunder som letar ett hem med specifika attribut, där priset inte är den avgörande faktorn. Ibland matchar det ert hem och försäljningen kan då ske utanför den öppna marknaden till ett väldigt bra pris. Jag matchar självklart alla mina objekt mot mitt spekulantregister som jag byggt på sedan min första dag som mäklare.