Kontor

Mitt kontor ligger i S:t Pauls-huset vid Götgatsbacken med adress Götgatan 22A. I fantastiskt fina och helt nyrenoverade lokaler sitter jag tillsammans med flera andra kreativa företag. Här befinner jag mig om dagarna när jag inte är ute på visningar eller kundbesök.

Ibland passar det bättre med ett möte utanför er bostad, då är ni mer än välkomna hit. Klicka här för att boka kontorsmöte.

Kontor
Nybergs Hem
Telefon: 08-510 10 414
Götgatan 22A (S:t Paul-huset)
11846 Stockholm

Öppettider:
Mån-Fre 09:00-17:00

Om mig

Mitt namn är Andreas Nyberg, 35 år, bosatt mitt på Södermalm i Stockholm. Jag driver mitt egna fastighetsmäkleri med säte på Södermalm och verksamhet över hela Stockholm. Tillsammans med branschens främsta inom inredning, foto och copy kan jag erbjuda er en professionell mäklartjänst som är svår att matcha i kvalitet, personlighet och prisvärdhet.

Nybergs Hem är ett enmansmäkleri och jag förmedlar främst bostäder på rekommendation. För att lyckas uppnå en lyckad affär krävs ärlighet med full transparens, en professionell presentation och en tillgänglig mäklare. Just dessa bitar brukar jag få väldigt goda betyg för. Läs gärna mina kunders tidigare omdömen på Hitta Mäklare.

Jag jobbar väldigt flitigt med privatvisningar där spekulanterna tillsammans med mig får titta på ert hem i lugn och ro. Ett arbetssätt jag förfinat genom åren och som ger väldigt goda resultat.

Vidare har  jag goda kontakter inom bygg, vvs, måleri, el och städ och delar gärna med mig av dessa till mina kunder.

Med miljön i åtanke försöker jag göra ett så litet klimatavtryck som möjligt, i den mån det går reser jag fossilfritt (kollektivt / cykel) och all marknadsföring sker digitalt om inget annat avtalats.

Hör av er till mig om ni vill anlita en energifylld, prestigelös och kompetent mäklare.
Jag hjälper er gärna!

Andreas Nyberg