FAQ – Vanliga frågor

Är det lika tryggt att sälja via dig?

Det är en precis lika trevlig och trygg upplevelse som mina kunder haft genom alla år när jag jobbat åt mäklarkedjorna. Jag är fortsatt fullförsäkrad via Mäklarsamfundet som även erbjuder mig juridisk rådgivning vid behov, jag är självklart registrerad fastighetsmäklare hos FMI. All min avtalsjuridik köper jag via mäklarsystemet MSpecs som kontinuerligt stämmer av sina avtalsmallar och paragrafer med Mäklarsamfundets jurister. Frågor på det? Hör av er!

fmi maklarsamfundet.jpg

Hur länge har du varit fastighetsmäklare?

Bostäderna under rubriken Sålda hem är ett axplock av mina sålda bostäder som jag tycker representerar den stil på bild och annons som jag själv föredrar. Jag har över 5 års erfarenhet från branschen med fler än 100 lyckade försäljningar av både lägenheter och villor.
Här kan ni läsa mina kundomdömen och se min statistik.

Vad kostar dina tjänster?

Alla försäljningar är olika och jag anpassar min offert efter kundens behov och förutsättningar. Utan mellanhänder och med ett kostnadseffektivt arbetssätt kan jag garantera er en konkurrenskraftig offert. Normalt sett tar jag ingen förskottsbetalning och ni betalar endast när vi träffat en överlåtelse och köparen betalat in handpenningen och blivit godkänd.

Hur ser du på miljön?

Jag strävar efter att hålla ett så lågt klimatavtryck som möjligt, därför sitter jag i kollektivt kontor och reser jag endast kollektivt, med cykel och elfordon. All marknadsföring sker smart och digitalt via Hemnet, Booli, Facebook och Instagram. När en spekulant gör en intresseanmälan skickas ett digitalt prospekt ut till angivet telefonnummer eller e-post. Även förmedlingsuppdraget signeras digitalt. De enda fysiska utskrifterna jag behöver göra är köpekontrakt!