FAQ – Vanliga frågor

Varför köra en helt egen byrå?

Jag har jobbat för de två största byråerna inom tullarna och lärde mig massor under mina år på respektive arbetsplats. Vad jag också insåg med tiden är att det är mäklaren, fotografen och stylisten som gör hela jobbet, så varför inte kapa ett led, jobba för sig själv och istället kunna erbjuda en attraktivare och personligare mäklartjänst?

Är det lika tryggt att sälja via dig?

Det är en precis lika trevlig och trygg upplevelse som mina kunder haft genom alla år när jag jobbat åt mäklarkedjorna. Jag är fortsatt fullförsäkrad via Mäklarsamfundet som även erbjuder mig juridisk rådgivning vid behov, jag är självklart registrerad fastighetsmäklare hos FMI. All min avtalsjuridik köper jag via mäklarsystemet MSpecs som kontinuerligt stämmer av sina avtalsmallar och paragrafer med Mäklarsamfundets jurister. Frågor på det? Hör av er!

fmi maklarsamfundet.jpg

Hur länge har du mäklat?

Bostäderna under rubriken Sålda hem är ett axplock av mina sålda bostäder som jag tycker representerar den stil på bild och annons som jag själv föredrar. Jag har över 5 års erfarenhet från branschen med fler än 100 lyckade försäljningar av både lägenheter och villor.
Här kan ni läsa mina kundomdömen och se min statistik.

Är det bra läge att sälja nu?

Vad har vi för alternativ? Vänta går (nästan) alltid, men vi vet inte vad som väntar runt hörnet. Att testa är enda sättet att ta reda på sanningen och det faktiska marknadsvärdet på er bostad. Innan jag drar igång en försäljning görs en grundlig och faktabaserad marknadsvärdering, så att jag och mina kunder är helt överens om vart prisförväntan ska ligga och vad som är realistiskt givet marknadsläget.

Vad kostar dina tjänster?

Alla försäljningar är olika och jag anpassar min offert efter kundens behov och förutsättningar. Utan mellanhänder och med ett kostnadseffektivt arbetssätt kan jag garantera er en konkurrenskraftig offert. Normalt sett tar jag ingen förskottsbetalning och ni betalar endast när vi träffat en överlåtelse och köparen betalat in handpenningen och blivit godkänd.

Hur ser du på miljön?

Jag strävar efter att hålla ett så lågt klimatavtryck som möjligt, därför sitter jag i kollektivt kontor och reser jag endast kollektivt, med cykel och elfordon. All marknadsföring sker smart och digitalt via Hemnet, Booli, Facebook och Instagram. När en spekulant gör en intresseanmälan skickas ett digitalt prospekt ut till angivet telefonnummer eller e-post. Även förmedlingsuppdraget signeras digitalt. De enda fysiska utskrifterna jag behöver göra är köpekontrakt!